Патрульні отримуватимуть 8 тис. грн залежно від посади, - Аваков

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів інспекторам столичної ДАІ про умови їхньої роботи у разі проходження до лав нової патрульної служби, соціальний пакет та вимоги до патрульних

Про це повідомляє офіційний сайт відомства, передає Еспресо.TV.

За словами Арсена Авакова, матеріальне забезпечення цього підрозділу буде на такому високому рівні, який дозволить забезпечити ефективність роботи. Зокрема, йдеться про забезпечення сучасним транспортом, новітніми засобами комунікації, новим форменим одягом.

Суттєво зміниться розмір заробітної плати нових патрульних. За прогнозами, рівень зарплати патрульного поліцейського становитиме близько 8 тисяч гривень залежно від посади. Крім того, наразі триває процес домовленостей з київською міською владою про ще одну опцію соціального пакету: забезпечення працівників служби житлом. Його планують надавати на тій території, яку патрульні обслуговуватимуть.

Проте нові умови роботи отримають не всі чинні працівники ДАІ, а лише ті, хто пройде систему відбору на службу.

Джерело фото: МВС.

"Ми ввели ще одне правило: підвищення буде робитися тільки для тих, хто пройде ребрендинг. Це мотив для того, щоб кожен з вас для себе переступив цю сходинку", – підкреслив Арсен Аваков.