В одновухої кішки виявили талант до малювання

Одновуха кішка на кличку Ван Гог дивує британських фахівців своїм талантом до малювання

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на The Telegraph.

Повідомляється, що 15 січня чотирилапу врятували співробітники одного з притулків для тварин в Лондоні. У неї було надірване вухо, і через занесене в рану зараження ветеринарам довелося повністю його видалити. Після цього кішку прозвали Ван Гогом.

Але нещодавно вона виправдала свою кличку талантом: виявилося, що тварина вміє малювати. Співробітники притулку вирішили не заважати Ван Гогу самовиражатися. Серед її інструментів - лапи, хвіст, фруктові соки різних кольорів і папір.

В притулку вирішили продати предмети мистецтва чотирилапої через Інтернет і на своїй сторінці в Фейсбуці. Співробітники The Mayhew Animal Home відзначають, виручені від продажу малюнків гроші підуть на утримання інших тварин у притулку.

Крім художнього таланту, у кішки є й інші, підкреслюють в притулку. Так, наприклад, нещодавно вона вже зробила кілька телефонних дзвінків, набравши номер своїми лапами.

Раніше Еспресо.TV розповідало про бездомну кішка Маша з Росії, яка наприкінці новорічних канікул врятувала кинутого в під'їзді двомісячного хлопчика, потрапила на сторінки багатьох світових видань.