Улюблений байкер Путіна відмовився вибачатися за "майдаунів"

Друг президента Росії байкер Олександр Залдостанов на прізвисько "Хірург", який є одним з організаторів акції маршу "Антимайдану" в Москві, відмовився вибачатися за лозунг "Ми не майдауни"

Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на "Слон".

"Я прекрасно розумію, сам лікар в минулому. Але це досить розхожий вислів, яким користувалися ще в той час в "перестрілках" в інтернеті з "правосєкамі". Коли це писалося, це було придумано кимось, хто не дуже добре розбирається з медичної точки зору в тому, що це за хвороба. Для них це якась певна розумова відсталість. Напевно, малося на увазі, що вони не можуть відрізнити добро від зла ", - висловився Хірург.

Нагадаємо, що благодійна організація "Даунсайд Ап" обурилася використання гасла "Ми не майдауни!" учасниками московського "Антимайдану" і висловила свій протест.

"Це гасло яскраво демонструє нетерпимість до людей з синдромом Дауна і носить образливий характер стосовно них з боку учасників цього заходу", - заявили у фонді.

Нагадаємо, 21 лютого в Москві відбувся марш "антимайдану", на який з усієї столиці Росії привезли школярів, студентів, працівників бюджетних організацій, а також Віку Циганову. Про свою появу на мітингу в наказовому порядку розповіли двоє московських студентів.