1 березня росіяни протестуватимуть проти вбивства Савченко, - Полозов

Адвокат Надії Савченко Микола Полозов розповів, як, на його думку, відбудеться марш на підтримку української бранки

Про це він сказав у ефірі Еспресо.TV.

"Це акція глобальна, також як і в січні, 26 січня під час подібної акції на вулиці міст вийшли жителі Канади, США, європейських практично всіх країн, природно України, в Москві, на жаль, не були дозволені масові заходи.

У цей день (1 березня, - Ред.) відбудеться опозиційний марш, ми вважаємо, що окремою колоною в цьому марші повинні бути прихильники Надії Савченко. Ті люди, яким не байдужа її доля в Росії і ті, хто готовий її підтримати. Я думаю, що таких людей достатня кількість - це зовсім різні люди, різних політичних поглядів, але разом з тим, вони розуміють, що не можна невинну людину, у всіх на виду, відкрито і відверто вбивати у в'язниці. І вони проти цього вийдуть протестувати", - висловив свою думкую Микола Полозов.

Раніше адвокат Надії Савченко наголосив, що погроза української бранки перейти на "сухе голодування" може призвести до її швидкої загибелі.

Нагадаємо, раніше захист повідомив, що Савченко погрожує сухим голодуванням, якщо вона прийде до висновку, що її звернення лікарі не чують.

Надія Савченко оголосила голодування 15 грудня 2014 року. Увязнена льотчиця голодує на знак протесту проти її утримання за ґратами та російської агресії на Донбасі вже вже 77-й день.