Чоловіча та жіноча збірні України з пляжного волейболу за путівку на Олімпіаду-2016 боротимуться з росіянами

Визначились суперники України в боротьбі за путівку у фінал Континентальго Кубку

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на fvu.in.ua.

Континентальний Кубок - є одним з етапів відбору для участі в Олімпійських іграх, який надає більші можливості, особливо країнам, котрі не входять в топ-10. В 2015 році будуть зіграні чергові раунди цього турніру в яких й будуть визначені учасники фінального раунду. Саме фіналісти в 2016 році розіграють путівки до Бразилії в Ріо.

Нагадаємо, що як чоловіча так і жіноча збірні команди України з волейболу пляжного, здобувши перемогу у своїй групі в 1-му раунді Континентального Кубку, відразу потрапили до 3-го раунду.

Цього разу українські "пляжники" вирушать до австрійського курортного містечка Баден, в якому пройдуть ігри учасників групи "В". Суперниками чоловічої збірної України будуть команди Росії, Норвегії та Шотландії. Нашим дівчатам доведеться змагатись з представницями Росії, Болгарії та Шотландії.

Згідно формату Континентального Кубку, переможці груп потрапляють у фінальну частину турніру, команди, що посядуть 2-е та 3-є  - потрапляють до 4-го раунду де отримають шанс поборотись за додаткові путівки до фіналу, команди, що посядуть 4-е місце - покидають турнір.

Загальний склад учасників 3-го раунду Континентального Кубку має наступний вигляд: