Експерт зробив прогноз на матчі "Динамо" і "Дніпра" в єврокубках

Автор першого голу в історії збірної України Іван Гецко поділвся своїми очікуваннями від майбутніх матчів "Динамо" з "Евертоном" та "Дніпра" з "Аяксом" в 1/8 фіналу Ліги Європи

Як повідомляє Еспресо.TV, Іван Гецко вважає, що "Динамо" та "Дніпро" перебувають у хороших кондиціях, тому немає нічого страшного в тому, що їм дісталися такі складні суперники.

"Динамо" без матчів у чемпіонаті показало дуже хороший футбол проти команди з чемпіонату Франції, який триває. Кияни переграли "Генгам" (3:1). "Дніпро" трішки розчарував. Очікували, що дніпропетровці переможуть "Олімпіакос", а вони зіграли внічию у другому матчі (2:2). Але головне, що обидві наші команди перебувають у гарних кондиціях", - вважає Гецко.

За його словами, "Аякс", який майже втратив шанси на чемпіонство у Голландії буде мотивований на єврокубки. "Евертон" , за словами Гецка, також буде битися на полі, бо це єврокубки.

"Я вважаю, що шанси у цих парах на перемогу 50 на 50. Легкої прогулянки в "Динамо" та "Дніпра" не буде точно", - вважає експерт.

Також Гецка дуже радує, що він бачить перспективну українську молодь в "Динамо" та "Дніпрі", яка вже грає серйозні ролі в командах.

Нагадаємо, що 12 березня "Динамо" зіграє з "Евертоном" у Ліверпулі, а "Дніпро" прийматиме "Аякс" в Україні.