Міліція проводить перевірку за фактом бійки на "Олімпійському"

Міліція Печерського району столиці проводить перевірку за фактом бійки українських та французьких фанів під час матчу Ліги Європи "Динамо" - "Генгам"

Про це повідомляє Еспресо.TV, з посиланням на сайт ГУМВС України в місті Києві.

"Учора під час футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ, Україна) та "Генгам" (Генгам, Франція) на НСК "Олімпійський" виникла конфліктна ситуація між уболівальниками. Стюардам та представникам служби безпеки стадіону вдалося врегулювати інцидент без залучення правоохоронців.

За даним фактом посадові особи НСК "Олімпійський" звернулися до Печерського РУ ГУМВС України в місті Києві. Наразі у міліції проводиться перевірка.

Нагадуємо, що в Україні під час проведення офіційних футбольних поєдинків будь-яких рівнів працівники міліції забезпечують охорону громадського порядку виключно на територіях, прилеглих до стадіонів, місцях транспортних розв’язок, наближених до місць проведення змагань тощо. Правопорядок та безпеку вболівальників безпосередньо на стадіоні забезпечують стюарди та служба безпеки стадіону. Правоохоронці мають право втрутитися в ситуацію для відновлення громадського порядку лише за рішенням та офіційним зверненням відповідальних осіб спортивної арени", - йдеться в повідомленні. 

Раніше повідомлялося, що під час матчу з "Генгамом" фани "Динамо" спалили прапор Росії