Тимчук: Терористи вночі повертають важкі озброєння на попередні позиції і перегруповуються

Російсько-терористичні війська продовжують перегрупування своїх сил і паралельно активно відновлюють боєздатність низки формувань, які зазнали відчутних втрат в попередніх боях

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

За його даними, особливо активно перегрупування сил терористів проводиться на Алчевсько-Стахановському ділянці, донецькому і маріупольському напрямках.

Зокрема, в районі Алчевська (Перевальск) зафіксовано переміщення до лінії зіткнення 28 транспортних одиниць з особовим складом та боєприпасами у супроводі шести  одиниць броньованої техніки.

У Донецьку зафіксовано перекидання поповнення для бандформувань, що діють в Петровському і Куйбишевському районах міста (до 20 автомобілів з живою силою прибуло з боку Сніжного).

Також Тимчук повідомив про перекидання до ділянки Піски - Авдіївка кількох мінометних підрозділів (всього 18 мінометів).

Крім того, на донецькому напрямку фіксується зростання активності диверсійно-розвідувальних груп противника.

За даними Тимчука, терористи активно маскують пересування бронетехніки та артилерії. Зокрема, подібні маневри групи бронетехніки (8 одиниць, з яких 4 - танки) фіксуються у районі Оленівка - Степове. "Бойовики здійснюють демонстративне відведення даної техніки з позицій в тил в денний час, повернення на позиції в темний час доби", - написав експерт.