Ким є єдиний свідок вбивства Бориса Нємцова (ФОТО)

Свідком вбивства Бориса Нємцова стала 23-річна громадянка України, модель Ганна Дурицька. Дівчину пов'язували з відомим політиком близькі стосунки

Дурицька народилася та провела дитинство в місті Біла Церква Київської області. 2008-го року Ганна поступила на навчання в Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана за спеціальністю "Облік та аудит". Одночасно з цим почала роботу моделлю і фотомоделлю, на сайтах кастингів вказані її параметри: зріст 177 см, об'єм грудей 88 см, об'єм талії 63 см, об'єм стегон 89 см.

З червня 2011 року за вересень 2012 працювала менеджером в туристичній агенції Join Up (Київ), а з червня 2012 року - в модельному агентстві "Амоделс" (Київ). З Нємцовим Дурицька імовірно познайомилася в 2013 році, за даними ЗМІ, їх пов'язували близькі стосунки.

Завдяки їй слідству вдалося встановити послідовність подій цього вечора. За слова Дурицької, вона чекала Нємцова в ГУМі, вони збиралися там повечеряти. Близько 23:00 пара вийшла на вулицю і пішки попрямувала у бік Василівського спуску.

Після трагічних подій сторінка Дурицької в соціальній мережі "ВКонтакте" видалена.