До затриманого у Москві нардепа Гончаренка приїхали слідчі "поговорити про Одесу"

Слідчі СК РФ проводять бесіду з народним депутатом України Олександром Гончаренком, якого було затримано у Москві 1 березня


Про це інформує "Інтерфакс" з посиланням на проінформоване джерело, повідомляє Еспресо.TV

"Співробітники Слідчого комітету прибули у відділ внутрішніх справ, куди було доправлено затриманого депутата Верховної Ради України Гончаренка, для бесіди з ним", - йдеться  у повідомленні. 

Як повідомили в Слідчому комітеті РФ, затриманий Гончаренко "допитується у справі про злочини відносно громадянина РФ під час трагедії в Одесі"

Нагадаємо, сьогодні в Москві проходив марш пам'яті Нємцова. В ході заходу було затримано нардеп від фракції БПП Олексій Гончаренко. Спікер Верховної Ради Володимир Гройсман запевнив, що українські дипломати роблять все можливе, щоб допомогти затриманому у Москві депутату Олексієві Гончаренку.

Консул України в Росії вже займається питанням затриманого в Москві народного депутата від фракції "Блоку Петра Порошенка" Олексія Гончаренка.

В ніч на 28 лютого стало відомо про те, що в центрі Москви на Великому Замоськворецком мосту, що поруч з Кремлем, був убитий опозиційний політик і громадський діяч Борис Нємцов. Нападники стріляли з проїздила мимо іномарки. Було зроблено близько 7-8 пострілів, чотири кулі увійшли в спину Нємцова.