Лисенко: Бойовики імітують відведення військової техніки

Бойовики здійснюють переміщення військової техніки від лінії розмежування до тилових районів, а в нічний час – у зворотному напрямку

Про це під час брифінгу заявив речник штабу АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV
 
"З метою введення в оману представників місії ОБСЄ, бойовики здійснюють переміщення військової техніки від лінії розмежування до тилових районів, а в нічний час – у зворотному напрямку", - заявив Лисенко.

Раніше в РНБО заявили, що бойовики досі не надали міжнародним спостерігачам всю необхідну інформацію про свою військової техніки, маршрутів догляду і його подальшого місцезнаходження.

Нагадаємо, згідно з Мінськими угодами, після повного припинення вогню о 00:00 15 лютого відведення важкого озброєння мало розпочатися на другу добу - у вівторок, 17 лютого.

Лідери "ДНР" заявили, що почали відведення важкого озброєння від лінії зіткнення на Донбасі 24 лютого.  Перед цим лідери "ЛНР" заявили, що нібито почали відводити важку техніку від лінії розмежування.

28 лютого президент Петро Порошенко заявив, що бойовики здійснюють "фейкове" відведення важкого озброєння від лінії зіткнення на Донбасі.