Українку, яка стала єдиним свідком вбивства Нємцова, можуть відпустити в Україну в середу

Анну Дурицьку, яка є свідком вбивства опозиціонера Нємцова, слідчі пообіцяли відпустити додому в Україну вже цієї середи

Про це в ефірі програми ТСН.Тиждень розповів близький друг і соратник Бориса Нємцова Ілля Яшин, повідомляє Еспресо.TV.

Українка Анна Дурицька, яка була поруч із російським опозиційним політиком Борисом Нємцовим у момент його вбивства, і є єдиним свідком у справі, нині перебуває в Москві під цілодобовою охороною. Із нею періодично працюють слідчі. Анна у тяжкому психологічному стані, але тримається.

Яшин першим повідомив про смерть опозиціонера в соцмережах. Він першим прибув на місце загибелі, і навіть устиг поспілкуватись із Анною ще до того, як її доправили до відділку. Він також є одним із організаторів сьогоднішньої жалобної ходи в Москві.

Яшин повідомив, що слідчі пообіцяли відпустити Анну додому в Україну вже цієї середи. Водночас він наголосив, що сподівався на швидке розслідування у цій справі, адже навколо місця вбивства є чимало відеокамер, що могли прояснити ситуацію. Натомість відео й досі не оприлюднили. Лише одне і те здалеку.

Нагадаємо, сьогодні Інна Дурицька, мати Анни, звернулася до президента України, до міністра закордонних справ з проханням допогти повернути доньку додому.

23-річна громадянка України, модель Анна Дурицька стала свідком вбивства у Москві опозиційного політика Бориса Нємцова. Дівчину пов'язували з відомим політиком близькі стосунки.