Камери спостереження біля місця вбивства Нємцова були "відключені на ремонт", - ЗМІ

По гарячих слідах автомобіль з вбивцею російського опозиціонера Бориса Нємцова поліція не знайшла – камери спостереження "за дивним збігом обставин" були відключені

Про це пише сьогодні "Комерсант", передає Еспресо.TV.

Видання також відзначає, що свідок вбивства Анна Дурицька, була шокована тим, що сталося, тому не змогла назвати навіть марку машини. А записи з встановлених в поруч камер спостереження виявилися або не дуже чіткими, або і зовсім відсутні, оскільки їх відключили на час ремонтних робіт.

Сам же момент злочину був знятий, правда здалеку, камерою телеканалу ТВЦ, записи якої використовуються у випусках новин. Судячи з запису, вбивство на мосту сталося о 23:31.

Виходячи з побаченого, можна припустити, що вбивця, очевидно, чекав свою жертву на бокових сходах, що ведуть на міст, звідки вбивця, швидше за все по сигналу спільників, швидко піднявся на пішохідну доріжку і відкрив вогонь в Нємцова.

Відзначимо, представники поліції прибули на місце злочину о 23:42, тобто за 11 хвилин після вбивства практично під стінами Кремля, де поліція реагує на будь які порушення за лічені секунди.