Макаревича хочуть виключити з партії "Гражданская Платформа"

Відділення партії, яка брала участь в "Антимайдані" в Москві, просять виключити Андрія Макаревича зі свого складу

Керівники та представники 9 регіональних відділень партії "Гражданская Платформа" за підсумками зустрічі в Новосибірську прийняли рішення звернутися до Федерального цивільного комітету партії з проханням виключити зі свого списку Андрія Макаревича. Про це йдеться в резолюції, опублікованій на сайті політичного об'єднання, повідомляє "Дождь".

"Особливу увагу хочемо звернути на висловлювання і дії члена ФГК Партії Макаревича, які, на нашу думку, завдають іміджевий і репутаційний збиток партії і значно знижують електоральний потенціал "Гражданской Платформи". Прикладом цьому можуть служити регіональні виборчі кампанії 2014 року. Вважаємо за необхідне звернутися до Федерального цивільного комітету партії з ініціативою виключення Макаревича з членів ФГК партії", - йдеться в резолюції.

Сам Макаревич раніше пообіцяв подумати про вихід з партії, яка брала участь в акції "Антимайдан" в Москві.

"Дивна історія з приводу участі "ГП" у вчорашньому заході. Це або провокація чи чиясь приватна ініціатива. Ніякого спільного рішення не було. Я зараз у Німеччині, звідси непросто розбиратися. Але розберуся", - написав музикант в соцмережах.

Акція "Антимайдан" пройшла в Москві 21 лютого.