Прес-центр АТО: Вночі терористи стріляли по Авдіївці та Пісках

Протягом ночі з 1 на 2 березня в зоні проведення АТО противник чотири рази завдавав вогневі удари на Донецькому напрямку

Про це в ефірі Еспресо.TV повідомив речник штабу АТО Анатолій Стельмах.

О 21:55 і 22:20 селище Піски було обстріляно зі стрілецької зброї. 22:55 терористи застосували артилерію поблизу Авдіївки, а о 22:20 наших воїнів обстрілював снайпер.

На Маріупольському, Дебальцевському та Луганському напрямку порушень режиму "тиша" з 21 години вечора по 6 годину ранку не зафіксовано.

Загалом за минулу добу терористи 32 рази використовували зброю проти сил АТО вздовж лінії розмежування. 14 разів терористи вели обстріли з артилерії та мінометів, 27 – зі стрілецької зброї та гранатометів. Також двічі ворог безуспішно намагався штурмувати наші позиції поблизу Авдіївки на Донецькому напрямку та на Луганському – поблизу Дебальцевого.

"Ми фіксуємо певну передислокацію техніки противника, однак відведення зброї – це лише питання довіри, якщо вони дотримуватимуться мінських домовленостей, то ми приступимо до другого етапу відведення артилерії", - відзначив Стельмах.