Сергій Жадан презентує "Біг Мак. Перезавантаження"

У видавництві "Клуб Сімейного Дозвілля" виходить друком перевидання однієї з культових книг Сергія Жадана – "Біґ Мак. Перезавантаження"

До "Перезавантаження" ввійшли як уже знайомі читачам, так і зовсім нові оповідання одного з найпопулярніших письменників сучасної України. Презентувати книгу Сергій Жадан буде 3 березня у Харкові та 6 березня у Києві, пише Cultprostir.

Книга "Біґ Мак. Перезавантаження"  стане другим за ліком перевиданням вже відомих творів Сергія Жадана після видання "Anarchy in the Ukr. Луганський щоденник". Наприкінці березня вийде ще одне перевидання - роман «Ворошиловград», що визнаний "Книгою року Бі-бі-сі", найкращим серед усіх переможців цього конкурсу.

"Біґ Мак. Перезавантаження" - це історія друзів, які вирушають у мандрівку Західною Європою. Подорож - це завжди зустрічі, і часто досить дивні: митці, дисиденти, диваки, наркомани... Ці герої вже відомі, їхні історії зі щасливим кінцем давно переказані. Але, на думку автора, головне - нічого не забути. Бо забуття - це найбільша зрада, якої ніхто й ніколи не пробачить. Тому тепер - це Перезавантаження.