Супутниця Нємцова розповіла подробиці вбивства

Українська модель Ганна Дурицька, яка знаходилась поруч з російським опозиціонером Борисом Нємцовим в момент вбивства, розповіла подробиці злочину

Про це вона розповіла в ефірі телеканалу "Дождь", передає Еспресо.TV.

Вона зазначила, що не помітила нічого підозрілого в той вечір, і не помітила стеження.

Також Дурицька зазначила, що не бачила злочинця, оскільки він був за її спиною. "Я не знаю, звідки він вийшов. Він був за моєю спиною ", - сказала вона.

За її словами, коли вона обернулась, то  побачила автомобіль світлого кольору. Дурицька розповіла, що звернулася до водія снігоприбиральної машини, щоб він подзвонив у поліцію.

"Він сказав мені телефону номер, і я пішла до місця злочину. Поліція приїхала приблизно через 10 хвилин ", - розповіла вона.

Після цього Дурицьку відразу ж відвезли на допит. Як розповіла дівчина, через кілька годин після початку допиту вона зажадала адвоката і представника українського посольства, однак ця вимога не була виконана.

За словами Дурицької, вона хоче виїхати з Росії до Києва, де живе її мати, проте слідчі запевняють її, що покидати Москву небезпечно. "Мене протягом трьох діб разом з охороною возять до Слідчого комітету і проводять слідчі дії", - розповіла вона.