У новому фільмі Ді Капріо зіграє 24 ролі одночасно

Актор Леонардо Ді Капріо зіграє роль злочинця Біллі Міллігана, який страждав через розлади множинної особистості

Про це пише Газета.ru.

Історія людини, в якій жили 24 самостійні особистості, буде розказана у фільмі "Переповнена кімната" ("The Crowded Room"). Картина буде знята за книгою Деніела Кіза "Множинні уми Біллі Міллагана".

Відзначимо, Біллі Мілліган звинувачувався в кінці 1970-х років у скоєнні низки пограбувань, викраденнях і трьох згвалтуваннях. Він був виправданий і направлений на лікування після того, як адвокати довели, що злочини скоювали інші його особистості. Це перший випадок у судовій практиці, коли діагноз "множинна особистість" був використаний для виправдання підсудного. У 1988 році після лікування його випустили на свободу, наприкінці 2014 Мілліган помер.

Серед особистостей Міллігана: злочинець Філіп, наркодилер Кевін, лесбіянка Адалана, "використала" тіло Біллі для згвалтувань, ще кілька особистостей, які відрізняються за рівнем інтелекту і даруванням.

Біллі Мілліган був замкнений на десять років в психіатричну лікарню. Вийшов на волю він в 1988-му році. У грудні минулого року Біллі Мілліган помер у віці 59-ти років.

Видання зазначає, що Ді Капріо мріяв зіграти цю роль протягом 20 років.