11-річна дівчинка вмовила клуби НХЛ помінятися хокеїстами

Захисник клубу НХЛ "Коламбус Блю Джекетс" Джордан Леополд перейшов в "Міннесоту Вайлд" завдяки старанням своєї 11-річної дочки

Дівчинка написала листа керівництву клубу з проханням відпустити батька додому, оскільки йому дуже самотньо без сім'ї, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на офіційний сайт ліги.

У своєму листі Джордин Леополду повідомила, що її батько сумує без неї, мами та інших дітей в Огайо. Вона просила "Уайлд" поцікавитися у "Коламбуса", чи відпустять вони його. І в понеділок її бажання здійснилося.

"Міннесота" віддала за 34-річного ветерана захисника Джастіна Фолка і право вибору в п'ятому раунді 2015 року. Леополд є уродженцем цього штату, де раніше закінчив місцевий університет.

Пізніше генеральний менеджер "Коламбуса" Ярмо Кекалайнен виклав у "Твіттері" фотографію листи дівчинки з підписом: "Справа не завжди в бізнесі..."

Джордан Леополд виступав за "Міннесоту" з 1998 по 2002 рік. Потім хокеїст побував в "Калгарі", "Колорадо", "Флориді", "Піттсбурзі", "Баффало", "Сент-Луїсі" і "Коламбусі".