Денисенко: Кремль будь-що намагатиметься притягнути Україну до вбивства Нємцова

Росія намагатиметься притягнути Україну до вбивства російського опозиціонера Бориса Нємцова

Таку думку висловив народний депутат Вадим Денисенко в ефірі Еспресо.TV.

"Зараз пред усім світом демонтсруються  прямо протилежні версії вбивства Нємцова, але у всіх них  є одне слово - Україна. Це і версія, пов`язана зі супутницею Нємцова, сексувальна версія з абортом для екзальтованих бабусь і абсолютно ідіотична версія з Ярошем, який з дніпропетровської лікарні вбивав Нємцова. Кожна з цих версій розхрахована на свій прошарок. Все це робиться, щоб дати масу інформації для суспільства, але у всіх версій буде один знаменник – це Україна. Росія намагатиметься хоч тушкою, хоч чучелом притягнути  Україну до цього вбивства", - вважає Денисенко.

Він зазначив, що зі смертю Нємцова для російської опозиції, по суті, нічого не зміниться.

"По суті для них майже нічого не зміниться, крім того, що зник один з лідерів опозиції. Вони або використовують смерть Нємцова і починають розкручуватись, але ця справа дуже нагадує справу Гонгадзе. Ця річ може збурити суспільство, а може не збурити. Все залежить від тонкої гри Кремля. Інше це питання -  наскільки опозиція зможе використати цей шанс", - зазначив нардеп.

Разом з тим, він зазначив, що зміна свіломості росіян з вбивством Нємцова не відбудеться одномоментно, на це знадобиться приблизно півтора-два роки.