Мельничук про бійку з Ляшком: "Я не дам себе ображати кожній падлюці"

Народний депутат, колишній член фракції Радикальної партії та екс-командир батальйону "Айдар" Сергій Мельничук заявив, що лідер Радикальної партії Олег Ляшко його спровокував на бійку

Про це він заявив журналістам в кулуарах парламенту після завершення інциденту, передає Еспресо.TV з посиланням на "РБК-Україна".

На запитання про те, чому він перший вдарив Ляшка, Мельничук відповів: "Я не дам себе ображати, моя гідність офіцера, я не дам себе ображати кожній падлюці".

Він зазначив, що Ляшко спровокував його на бійку.

"До мене підійшов Ляшко і сказав, чого я не хочу його бити. Я сказав тому, що не хочу, тому що всі вже тебе били, а я не хочу. Він почав мене ображати, висловлювати нецензурні слова на мою адресу, я свою честь не замарав", - сказав нардеп.

За його словами, саме завдяки батальйону "Айдар" Ляшко потрапив у Раду. "Те, що партія, яка піарилася на війні і пройшла за рахунок "Айдару" - це всім відомо, тому що вкінці виборчої агітації фактично впали на нуль і виїхали тільки за рахунок мого батальйону", - сказав він.

Мельничук також  повідомив, що перейшов у фракцію "Воля народу", бо не підтримує ані "Опозиційний блок", ані коаліцію, а позафракційним депутатом залишатися не хотів.

Нагадаємо, сьогодні у Верховній Раді нардепи з Радикальної партії побилися з колишнім однопартійцем Сергієм Мельничуком. Бійка продовжилася в кулуарах.

У зв’язку з цим спікер парламенту Володимир Гройсман завчасно закрив ранішнє засідання Ради. Парламент продовжить роботу о 16:00.