Володарка найкращих сідниць з Бразилії ледь не померла через невдалу пластику

Переможниця конкурсу на найвидатніші сідниці Бразилії вдруге за останні тижні госпіталізована. І знову причиною потрапляння до лікарні стали неякісні імпланти сідниць

27-річна Андресса Урак два роки тому стала віце-чемпіонкою конкурсу краси з кращої п’ятої точки в Бразилії Miss BumBum. Усього кілька тижнів тому вона розповіла журналістам про те, як пластична операція по збільшенню сідниць виявилася причиною екстреної госпіталізації. Лікарі виявили, що косметичний гель проник в м'язи ніг дівчини і викликав важке запалення, пише Медікфорум.

Цілий місяць Андресса провела у відділення інтенсивної терапії. Вона боялася, що позбудеться ноги через ураження м'язів. На щастя, дівчина зуміла одужати, проте днями вона знову опинилася в тому ж самому відділенні лікарні. Тепер причиною госпіталізації стала інфекція, викликана імплантом сідниць.

Спілкуючись з журналістами прямо з лікарняного ліжка госпіталю в Сан-Пауло, дівчина розповіла, що пройшла через екстрену операцію з видалення субстанції з сідниці, так як її нога, та й життя в цілому, опинилися під загрозою.

"Я дуже сильно страждаю, але багато і старанно молюся, і Бог мене не залишає, - говорить Андресса. - Це цілком моя вина, я розплачуюсь за надмірне марнославство. Слава Богу, мені більше не потрібно таке тіло для роботи. Тепер я маю гідну роботу і можу підтримувати свою сім'ю. Мені б більше хотілося зберегти ноги і мати можливість ходити, при цьому втративши половину обсягу сідниць, ніж померти ".

Колись про цю дівчину ходили чутки, що вона переспала зі знаменитим португальським футболістом Кріштіану Роналду. За останні 5 років Андресса пройшла через 9 косметичних процедур, включаючи ринопластику, корекцію обличчя, зменшення обсягу щелеп, збільшення грудей, ліпосакцію і навіть зменшення статевих губ. Все це призвело до другого місця на конкурсі краси Miss BumBum в 2012 році, оцінюючому кращі попи країни.