Діана Арбеніна шокована смертю Бориса Нємцова та готова чекати 40 років, аби дізнатися, хто вбивця

Російська співачка, лідер гурту "Ночные снайперы" глибоко засмучена вбивством Бориса Нємцова, не хоче в це вірити та вимагає справедливості

Діана Арбеніна на своїй сторінці на Фейсбуці висловила розпач щодо смерті російського опозиціонера Бориса Нємцова, повідомляє Еспресо.TV.

"Я німа, у мене немає слів", - написала Діана Арбеніна. 

Співачка обурена несправедливістю: "Нікому неможна забирати чуже життя" Господи, що ви наробили!"

Співачка порівняла себе з маленькою дівчинкою, в якої "злі дядьки відібрали батька". Вона поділилась, що відчуває самотність та страх. Діана Арбеніна поставила вбивство Нємцова в один ряд з вбивством Лістьєва. "Хто вбив Лістьєва? Вже не важливо? Ах, не важливо за строком давності? Важливо! 20 років минуло, а ми й досі не знаємо. І ніхто не наказаний", - наголосила вона.

Арбеніна заявила, що прагне знати правду і ладна чекати справедливості хоч 40 років. "Хто вбив Нємцова? Строк пішов! Я хочу знати. Я хочу справедливості. Зараз мені 40. Я готова чекати до 60 до 80. Я буду чекати, скільки треба", - сказала Діана.

За її словами, якщо цей злочин не буде розкрито, це буде просто наглим тероризмом. Вона зауважила: "Інакше ті, хто вчора проводжав у шубах з мотками троянд, будуть лежати на місці того, кого проводжали!"

Своє прагнення правди Діана Арбеніна пояснила не цікавістю, а прагненням наказати, адже тільки тоді з'явиться можливість справедливості. "Безкарне вбивство - це узаконене вбивство при мовчазній згоді суспільства. Для мене ні. Для кожного з нас це дорога в пекло", - підсумувала співачка.

Діана Арбеніна спробувала закінчити на позитиві: "Через якийсь час я вийду на сцену і в коді пісні про троянди крикну "рок-нн-рол!", і барабан захлинеться в брейку, а моя пам'ять в картинці: 11 років тому хохочущій Борис Нємцов підморгує мені і танцює цей самий рок-нн-рол на льоду губернського замороженого спорткомплексу. І я, бачачи це, кидаю гітару і стрибаю зі сцени вниз, туди, де він самозабутньо підкидає ноги і руки в танцювальних па. І ми робимо це вже разом, і нам дико смішно, і нам вже зовсім не холодно, а цілком собі жарко. І тане лід. І все ще попереду".