"Косогор" майже півроку тримав у підвалі мера Красного Луча та затяту "ЛНРівку" Філіппову

Козаки з Красного Луча майже п'ять місяців утримували в ув'язненні екс-мера Марину Філіппову - одну із затятих прихильниць "ЛНР" та ініціаторів референдуму 11 травня

За її словами, 22 жовтня 2014 члени бандгрупи Сергія Косогорова, більш відомого в місті як "Косогор", насильно посадили її в машину і вивезли в селище Штерівка, пише "Реальна газета".

"Мене запросили вийти з кабінету на зустріч для обговорення виборів глави "республіки", які повинні були відбутися 2 листопада, посадили в машину, приставили до голови пістолет і повідомили, що я арештована за наказом Козіцина", - розповіла Філіппова.

За даними видання, Філіппову майже п'ять місяців утримували в підвалі приватного будинку. За її словами, після деякого часу викрадачі повідомили їй про те, що за наказом Козіцина вона відсторонюється від посади за "залишене робоче місце".

У Філіппової відібрали документи, включаючи паспорт, особисті заощадження, цінні речі, автомобіль, що належав дочці і її чоловікові і квартиру.

"Зараз мені ніде жити, ніде жити моїм дітям, і що найстрашніше, ніде жити моїм маленьким онукам", - поскаржилася "лнрівка".  

Нагадаємо, бойовики "ЛНР" витіснили з Красного Луча та Антрацита "козаків Всєвелікого Войска Донского" та ув’язнили місцевого ватажка проросійських "казаків" на прізвисько "Косогор".