Яценюк відсторонив керівника Південно-Західної залізниці і вимагає порушити справу

Глава Кабміну Арсеній Яценюк ініціював відсторонення керівника Південно-західної залізниці Олексія Кривопішина і порушити кримінальне провадження проти нього

Про це премєр-міністр повідомив під час засідання Кабміну, Еспресо.TV.

За словами Яценюка, він дізнався про зловживання Кривопішина зі ЗМІ. Зокрема, про те, що керівник Південно-західної залізниці побудував комплекс відпочинку "Олімпік Вілладж".

"Порушити кримінальне провадження і відсторонити керівника Південно-західної залізниці Кривопішина і разом з правоохоронними органами розібратися з його діяльністю", - повідомив Яценюк.

Скоріш за все, прем'єр мав на увазі сюжет програми "Гроші" про Кривопішина.

"Я ще не вивісив сюжет в ютуб, а прем'єр уже відсторонив фігуранта ... Загалом, на картинці - клуб ОлімпікВілладж. Пафосне місце відпочинку, що належить родині директора Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина. Цей клуб побудований на 11 гектарах землі, яка належала ПЗЗ. Його будували залізничні будівельники. З будматеріалів залізниці, які за документами передавалися Києво-Печерській Лаврі як благодійність. У сюжеті самі жд-будівельники розповідають, як будували", - написав у своєму "Фейсбуці" головний редактор програми Денис Бігус.