Нідерландські волонтери здійснили мрію вмираючої жінки

Смертельно хвора жінка мріяла побачити її улюблену картину в останній раз, і бригада "швидкої допомоги" здійснила її мрію

В останні дні свого життя жінка змогла відвідати Державний музей в Амстердамі, де виставлено її заповітну картину Рембрандта, пише The Daily Mirror.

Медичні волонтери вирішили, що вмираюча повинна подивитися на її улюблену картину востаннє. Жінку відвезли в машині "швидкої" до Амстердамського музею. Поїздка була організована благодійною компанією Wish Foundation, яка дозволила вже тисячам людей здійснити мрію з їхнього "списку бажань" в останні дні.

Розповідаючи про свою мету, благодійники кажуть, що їхня акція спрямована на те, щоб "дати кожному пацієнту те, що він/вона заслуговує, оскільки пацієнт не повинен померти, не здійснивши свою заповітну мрію".

"Це те, що ми хочемо досягти. Додати яскравості останнім митям життя – це те, що допоможе ненадовго забути про страждання".


 
Акт доброти у музеї транслювали наживо. Тож деякі користувачі, чиї близькі на собі відчули справу волонтерів, у коментарях поділилися своїми історіями. 

"Це великі люди", - написав один з глядачів.

"Їм вдалося взяти мою бабусю на Різдвяний обід, коли вона була невиліковно хвора. Вона чудово провела час. Це був останній раз, коли її бачили настільки енергійною та щасливою", - поділився інший.

Користувач sabasNL розповів, що благодійники привезли бабусю в її старий будинок, де вона провела цілий день: "Всі родичі були там, и це було здорово бачити її знову сповненою життям".

Благодійна організація вже здійснила 5927 бажань.