Роналдо відхрещується від заяв про відновлення кар'єри

Дворазовий чемпіон світу з футболу у складі збірної Бразилії Роналдо спростував повідомлення про відновлення спортивної кар'єри

Про це 38-річний екс-форвард написав у "Твіттері", повідомляє Еспресо.TV.

 

"Кажуть про моє повернення. Але все це неправда, чутки. Щоб повернутися, потрібно бути в хорошій формі. Я спробую, це виклик. Я готовий допомогти команді. Якщо я потрібен тренеру, подивимося", - йдеться в повідомленні.

У кінці лютого повідомлялося, що Роналдо оголосив про відновлення кар'єри і виступатиме у складі клубу Північноамериканської футбольної ліги "Форт-Лодердейл Страйкерс", одним із співвласників якого він є.

Роналдо - один з найкращих гравців в історії бразильського футболу. Триразовий володар премії кращого футболіста року за версією Міжнародної федерації футбольних асоціацій (ФІФА), виступав за клуби "Крузейро" (Cruzeiro Esporte Clube), ПСВ (PSV Eindhoven), "Барселона" (FC Barcelona), "Інтер" (FC Internazionale), "Реал" (Real Madrid CF), "Мілан" (AC Milan), "Корінтіанс" (SC Corinthians). Дворазовий володар "Золотого м'яча", завершив кар'єру в 2011 році у складі бразильського "Корінтіанса".