Samsung створила собачу будку за $30,6 тис.

Samsung Electronics презентувала "будинок мрії" для собак, який коштує 30,6 тисяч доларів

Люксовий винахід можна буде побачити на найбільшому дог-шоу в світі - Crufts, передає Еспресо.TV з посиланням на "Лента.ру".

Будка не ​​буде випущена у відкритий продаж, а стане призом у конкурсі, запущеному на сторінках компанії в соціальних мережах.

На виготовлення "будинку мрії" для собак Samsung знадобилося шість тижнів. Попередньо компанія провела дослідження, в якому брали участь 1500 осіб, щоб визначити, як повинен виглядати ідеальний будинок для їхніх вихованців.

Будка складається з двох житлових приміщень: одне - для відпочинку, інше - для розваг і трапези. Також є галявина з штучним газоном, власний тренажер, гідромасажна ванна, дверний дзвінок, що звучить як гавкіт, і автомат із закусками, яким собака може керувати самостійно.

"Технології швидко стають невіддільною частиною нашого повсякденного життя: і для собак, які заводять акаунти в соціальних мережах, і для їхніх господарів, які використовують відеозв'язок для нагляду за своїми улюбленцями", - сказав Енді Гріффітс, президент Samsung Electronics у Великій Британії та Ірландії.