В особистого лікаря Шумахера вкрали комп'ютер з усією інформацією

Особистий лікар німецького автогонщика Міхаеля Шумахера Йоханнес Прайль став жертвою грабіжників

Невідомі проникли в кабінет Прайля в клініці і вкрали цінні речі, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "ТАСС".

Серед вкраденого виявився комп'ютер, в якому містилися дані про Шумахера та інших відомих пацієнтів, включаючи ще одного німецького автогонщика Ніко Росберга. Лікар поки не підтвердив, які саме дані про спортсменів потрапили до рук зловмисників.

Поліція проводить розслідування.

Це не перший випадок пропажі даних Шумахера, який відновлюється від черепно-мозкової травми. Влітку минулого року один із співробітників швейцарської "повітряної швидкої допомоги" викрав медичну картку Шумахера і спробував її продати.

Наприкінці грудня 2013 Шумахер серйозно постраждав під час падіння, катаючись на гірських лижах у французькому Мерибеле. Гонщик отримав черепно-мозкову травму з чисельними пошкодженнями обох півкуль мозку і крововиливом. З вересня 2014 Шумахер проходить відновлення на своїй швейцарській віллі, розташованій на березі Женевського озера.

Як уже повідомлялося, Корінна Шумахер, дружина семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера, продала сімейний будинок в норвезькому Трюсілі майже за $3 млн., щоб виручити гроші на лікування чоловіка.