Бойовики 27 разів протягом дня порушили перемир'я

З 5 ранку та майже до 19 години вечора противник 27 разів порушував режим припинення вогню

Про це повідомляє прес-центр АТО у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"З 5 ранку та майже до 19 години вечора противник 27 разів порушував режим припинення вогню. Так, на Донецькому напрямку зі стрілецької зброї бойовики обстріляли: тричі Опитне, двічі Піски та позиції сил АТО поблизу шахти Дутовка.

Також, по Опитному, Піскам, Авдіїївці і Водяному бандформування вели вогонь з мінометів та гранатометів. А близько 11 дня бойовики обстріляли Опитне з БМП. Не було спокійно сьогодні і на інших напрямках. Поблизу Маріуполя НЗФ застосували стрілецьку зброю і гранатомети по Широкиному. Селища Орловське і Бердянське бойовики обстріляли з мінометів. На Луганському напрямку противник з мінометів і протитанкових керованих ракет завдав удару по Золотому. Поблизу Дебальцевого бойовики з гранатомета били по Ленінському, а з мінометів і протитанкових керованих ракет – по Луганському.

Сьогодні також відбулося два бойових зіткнення між нашими військовослужбовцями і ворожими бандами. О 5 ранку бойовики безуспішно атакували позиції сил АТО поблизу шахти Дутовка. А близько 15 години бандформування штурмували український опорний пункт на околиці Майорська.

Крім того, протягом дня противник 4 рази використав безпілотні літальні апарати. Зокрема, 1 ворожий безпілотик було помічено над Раївкою, що поблизу Луганська, та 3 – у небі над населеним пунктом Гнутове, що неподалік Маріуполя", - розповіли військові.

Також у прес-центра АТО нагадали, що сьогодні розпочався черговий етап відведення важкого озброєння. 

"Сьогодні, 6 березня, на виконання Мінських домовленостей розпочався черговий етап відведення систем важкого озброєння. Зокрема, з бойових позицій по усій лінії зіткнення передислоковані реактивні системи залпового вогню "Ураган", - доповідають в АТЦ.

Як сили АТО відводять "Урагани", можна подивитися тут.