Лисенко: Бойовики постійно передислоковуються

За дани розвідки терористи постійно передислоковуют свої сили у Приморському, Артемівському та Донецькому напрямках

Про це під час брифінгу заявив речник АТО Андрій Лисенко, повідомляє Еспресо.TV.

"За даними розвідки, у нас є інформація, що майже щоночі вони доставляють колони з боєприпасами, пальним, і відбувається, дійсно, передислокація на найбільш небезпечних напрямках. У напрямку Новоазовська, тобто, приморський напрямок у нас зараз під великим контролем знаходиться. Цей напрямок - раніше дебальцевський, а  зараз артемівський, і, зрозуміло, що донецький, оскільки там в Донецьку залишаються наші позиції, які постійно обстрілюють, але вони мають характер обстрілів провокаційного характеру", - зазначив Лисенко.

"Можна сказати, що ворог постійно проводить передислокацію", - додав він.

За словами речника АТО, крім передислокації бойовики займаються тренуванням на своєрідних полігонах тих найманців, які заходять з Росії.

"Інформацію про їх переміщення, ми знаємо, кількість одиниць техніки, яку вони отримують, ми також знаємо і їх запас, який вони отримують, ми знаємо. Відповідно робиться все необхідне, для того, щоб адекватно відреагувати при атакуючих дій противника на даних напрямках ", - зазначив Лисенко.

Крім того, він повідомив, що диверсійно-розвідувальні групи супротивника постійно намагаються проникнути на нашу територію.