У Харкові черговий теракт: Вибухнула автівка комбата "Слобожанщини" (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

У Харкові сьогодні близько 12:00 під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen Transporter, який, за попередніми даними, належить комбату "Слобожанщини" Андрію Янголенку

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомив харківський  волонтер і підприємець Всеволод Кожем`яка, передає  Еспресо.TV.

"Тільки що в Харкові, на Салтівці в районі 24-ї поверхівки стався вибух. Вибухнув білий мінівен "Фольксваген", що належить командиру добровольчого батальйону Слобожанщина Андрію Янголенко. Андрій живий і його дружина. У нього рвана рана ліктя", - написав Кожем'яка.

Зараз на місці події працюють рятувальники.

Цю інформацію підтвердили і в Харківській мерії.

За даними мерії, автомобіль вибухнув під час руху. "За попередньою інформацією, постраждали дві людини... Вони доставлені в міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги ім. А. І. Мещанінова", - повідомили у прес-службі міськради.

Крім того, радник глави МВС Антон Геращенко, повідомив, що автівку комбата спецбатальйону "Слобожанщина" Андрія Янголенка підірвали міною яка, за попередніми даними, була російського виробництва.

Утім, харківська журналістка Наталія Білокудря повідомила, що наразі є інформація про щє одну міну, яка була закладена та не здетонувала, тому наразі найближча територія з місцем подій залишається очепленою. Крім того, за словами техніків, міна кріпилася до автомобіля завдяки магнітам. 

Пізніше у МВС Харківської області підтвердили інформацію про другу міну, яка була закладена поруч, але не розірвалася.

Речниця харківської обласної прокуратури Віта Дубовик повідомила, що в Андрія Янголенка ушкодження середньої тяжкості, Інна Янголенко у важкому стані, зараз йде операція. 

Крім того, брат Андрія Янголенка, командир батальйону "Харків-1" Сергій Янголенко повідомив журналістам, що, за його даними, брат і його дружина забрали авто зі стоянки, проїхали близько 500 метрів коли міна здетонувала.

Фото:Twitter @MaidanKharkiv