В автівку комбата "Слобожанщини" заклали російську міну, - МВС (ДОПОВНЕНО)

Автівку комбата спецбатальйону "Слобожанщина" Андрія Янголенка підірвали міною, за попередніми даними, російського виробництва

Про це у своєму "Фейсбуці"  повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, передає  Еспресо.TV.

За його даними, машину Янголенка підірвали, коли вона була припаркована біля одного з житлових будинків.

"В результаті вибуху в четверту невідкладку доставлені мій товариш, командир спецбатальйону міліції "Слобожанщина" Андрій Янголенко і його дружина Інна. Слава богу вони отримали незначні поранення, що не загрожують життю", - написав Геращенко.

Він зазначив, що основною версією слідства щодо причин вибуху є теракт. "Слідство розглядає низку версій, основна з яких терористичний акт стосовно командира спецпідрозділу міліції, який боровся з терористами на території Луганської та Донецької областей", - написав радник міністра.

Він нагадав, що Андрій Янголенко і його брат Сергій служили в Харківському "Беркуті" і в листопаді 2013 році відмовилися їхати на Майдан розганяти протестуючих, за що були звільнені з лав міліції.

Міністр МВС Арсен Аваков призначив братів Янголенків командирами спецпідрозділів міліції "Слобожанщина" та "Харків-1".

Нагадаємо, сьогодні близько 12:00 у Харкові під час руху вибухнув автомобіль Volkswagen Transporter, який належить комбату "Слобожанщини" Андрію Янголенку