За минулу добу терористи 35 разів обстріляли сили АТО

Терористи продовжують тактику "турбуючого вогню", здійснюючи поодинокі обстріли позицій сил АТО. Зокрема, вчора, 5 березня, позиції АТО були обстріляні 35 разів

Про це сьогодні під час брифінгу повідомив речник прес-центру АТО Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

"Найбільше напруження спостерігалося на Маріупольському, Донецькому та Артемівському напрямках. При цьому фактів застосування артилерійського озброєння бойовиками не зафіксовано. Також вночі, близько 1 та 2 години ночі,  бойовики обстріляли з мінометів Піски та Авдіївку",- повідомив Лисенко.

За його словами, у районі с. Миколаївка Тельманівського району Донецької області відбулося бойове зіткнення бойовиків з підрозділами ЗСУ. "Противник, застосовуючи БМП та міномети, 4 рази обстріляв наш опорний пункт, а згодом намагався його штурмувати. Напад відбито. Поблизу с. Широкине бойовики безуспішно намагалися атакувати наші позиції, тричі обстрілявши їх з гранатометів, снайперської і стрілецької зброї",- зазначив речник.

Крім того Лисенко повідомив, що "противник веде активну авіарозвідку – за минулу добу зафіксовано політ 3 безпілотних літальних апаратів в районах н.п. Попасна, Ломакіне та Орловське".