Лорак розповіла, як її оббріхують журналісти і який вона патріот

Співачка Ані Лорак дала ексклюзивне інтерв’ю телеведучій Маші Єфросініній, в якому назвала минулий рік найважчий у своєму житті і зізналася, що не збирається їхати з України

Але, не дивлячись на закиди прихильників і суперечливі реакції українців на її позицію, Ані Лорак не збирається міняти країну проживання, і прийняла рішення залишитися в Україні.

"Я можу сказати, що громадська думка України було висловлено тим, що 8000 людей прийшли на мій концерт. Яка ще потрібна відповідь? У них летіли яйця, в них летіли докори, слова. Моїй мамі на вході поламали квіти. Вони не знали, що це моя мама. Її тягнули за рукав. Людей просто виштовхували з цього залу, а вони йшли", - розповідає Ані Лорак.

Ані Лорак заявила, що подальше життя вона бачить тільки в Україні: "Звичайно в Україні, місце проживання я міняти не збираюся, але виступати я збираюся в різних країнах світу".

Співачка також заявила, що для неї неважливо на сцені якої країни вона виступає. "Мене чудово сприймають і в Україні, і в Росії, і в Білорусі. Нещодавно я була в Азербайджані, країнах Прибалтики, в Молдавії. І ви знаєте, люди розумніші за всіх політиків разом узятих, бо вони будують мости, вони хочуть миру. Чим ми відрізняємося один від одного? Всі сім'ї хочуть одного: миру, добра, любові, щоб діти жили в достатку. Що у нас різні бажання?", - впевнена Ані Лорак.

Співачка сказала, що творчу паузу вона брати не готова: "Я не зможу жити без сцени. Приїжджаю з гастролей і кажу - все, не можу ... більше не поїду. Але проходить якась кількість днів, я висипаюся, приходжу до тями і починаю дивитися - коли вже концерт. Що, мене ніхто не любить? Що мене забули все? Значить, кому вони зараз аплодують - якомусь іншому артистові? І це якась залежність. Так, це хвороба".