Користуючись "перемир'ям", російське керівництво зуміло об'єднати терористів в "Армію Новоросії"

Російсько-терористичні війська продовжують здійснювати обстріли передових позицій українських військ в зоні АТО

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Обстріли здійснюються як зі стрілецької зброї (у більшості випадків), так і з важкого піхотного озброєння (гранатометів, мінометів, ПТРК), а також ствольної артилерії і РСЗВ (насамперед, на приморському та донецькому напрямках). Також протягом минулих вихідних і святкових днів (07-09.03) фіксувалося по 1-2 бойові зіткнення на добу, із застосуванням як піхотного, так і артилерійського озброєння.

Користуючись "перемир'ям", командування російсько-терористичних військ продовжує вдосконалювати рівень боєздатності своїх формувань. На сьогоднішній день воно зуміло створити єдину командну структуру так званої "Армії Новоросії". Не дивлячись на поділ окупованих територій на "ДНР" і "ЛНР", їх військові формування на даний момент вже перебудовані і мають чітку структуру, в тому числі в галузі оперативного та адміністративного управління, будуються і діють за єдиним планом і єдиним задумом. По суті, під час "перемир'я" військове керівництво РФ провело переформатування бандформувань "ЛНР" і "ДНР" і формувань перекинутих на Донбас російських найманців в підпорядковану єдиній системі командування цілком боєздатну армію.