Один із затриманих у справі про вбивство Нємцова оскаржив свій арешт

Один з передбачуваних вбивць політика Бориса Нємцова Хамзат Бахаєв оскаржив свій арешт

Про це заявила його адвокат Софія Рубасьска, повідомляє Еспресо.TV з посиланням на ТАСС.

"Так, ми оскаржили постанову про арешт мого підзахисного", - сказала вона.

У свою чергу прес-секретар Басманного суду Ганна Фадєєва, уточнила, що апеляційна скарга від адвоката надійшла 10 березня.

"У скарзі захист просить скасувати постанову суду про обрання щодо Бахаева запобіжного заходу у вигляді взяття під варту і звільнити його за відсутністю причетності до скоєння злочину", - сказала вона.

Фадєєва зазначила, скарг на постанови суду про арешт решти чотирьох фігурантів справи, до суду не надходило.

Нагадаємо, 8 березня Басманний суд Москви ухвалив рішення помістити під арешт всіх п'ятьох затриманих у справі про вбивство Нємцова. Заур Дадаєв і Анзор Губашев арештовані до 28 квітня (до закінчення терміну слідства). Темерлан Ескерханов, Хамзат Бахаєв і Шагіт Губашев, які продовжують перебувати в статусі підозрюваних, заарештовані до 7-8 травня. Ще один підозрюваний у справі про вбивство Нємцова, Беслан Шаванна, підірвався в Грозному під час затримання.

Російський опозиціонер Борис Нємцов був убитий в ніч на 28 лютого на Великому Москворецькому мосту в центрі Москви. Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу за статтями "Вбивство" і "Незаконний обіг зброї" і перерахував версії вбивства.