Син депутата-"єдинороса" давив собак снігоходом (ФОТО 18+)

У селищі Піонерське на Камчатці жителі звинуватили сина місцевого голови зборів депутатів, що представляє партію "Єдина Росія", в жорстокому вбивстві собак

Про це пише видання "Экспресс-Камчатка", передає Еспресо.TV

Як наголошується в заяві, Віктор Федоренко розстрілював і давив снігоходом собак у селищі.

За словами очевидців, вбивства тварин відбувалося з особливою жорстокістю, садистськими методами, на очах дорослих та дітей. Знущання відбувалося як над вуличними так і над домашніми тваринами.

"Так, 3 березня в секторі приватних будинків п. Піонерський, перебуваючи на прогулянці зі своїм господарем Железняковим М.Г. був розкатали по снігу снегоходом, потім застрелений і знову розкатаний пес породи сибірська хаска. Також протягом осені 2014 р, січня, лютого, березня 2015 було застрелено велику кількість собак",- розповідають жителі селища.

"Він (Віктор Федоренко - ред) під виглядом вилову систематично проводить незаконне, заборонене діючими нормативними правовими актами Російської Федерації знищення тварин. Собак він давить снігоходом, потім після того як тварина невзмозі рухатися і втекти, вбиває з вогнепальної зброї прямо біля житлових будинків, поруч з дитячим садком, на очах дітей і у перехожих, і надалі давить їх мертві тіла снегоходом",- розповів місцевий житель.

У повідомленні наголошується, що "місцева адміністрація та правоохоронні органи закривають на це очі".