Син Олівера Стоуна став ведучим Russia Today

Американський підрозділ Russia Today - телеканал RT America - запускає щоденне ток-шоу Watching the Hawks, ведучими якого стали Шон Стоун і Тайрел Вентура, сини відомих американських медійників - режисера Олівера Стоуна і телеведучого, екс-політика і спортсмена Джессі Вентури

Разом з журналістом RT Табітою Уоллес і гостями проекту хлопці будуть обговорювати в прямому ефірі події зі світу політики, культури та медіа, пише Медіаняня.

Раніше журналісти Тайрел Вентура і Шон Стоун випускали власне шоу Buzzsaw в одному з американських онлайн-ЗМІ. Їх новий проект стартує в ефірі RT America 23 березня.

"Програма Watching the Hawks на RT дасть можливість виступити тим, хто опинився викинутими з ефіру у власній країні, - заявляє головний редактор RT Маргарита Симоньян. - Ми раді, що діти таких знакових постатей американської суспільно-політичного життя, як Джессі Вентура і Олівер Стоун, вибрали саме наш канал в якості великої площадки для свого нового шоу".

Нагадаємо, раніше Еспресо.TV повідомляло, що голлівудський режисер Олівер Стоун повідомив в інтерв'ю , що хотів би зняти фільм про Путіна. За його словами, планується створити не художню, а документальну стрічку.