Будинок профспілок відновлюють в оригінальному вигляді, - Андреєв

Голова благодійного фонду "Відродження Будинку профспілок" Василь Андреєв повідомив, який вигляд матиме Будинок профспілок після відновлення

У благодійному фонді зазначили, що бачили епатажний проект реконструкції Будинку профспілок і "жодного відношення до реальності цієї картинки немає", повідомив Андреєв Еспресо.TV

"Зараз не обговорюється зовнішня зміна будівлі. Ми відбудовуємо Будинок профспілок в тих геометричних і архітектурних обрисах, в яких він був до 19 лютого минулого року. Ми намагаємося відновити будинок в тому вигляді, яким він був, враховуючи вежу з годинником, вікна, навіть плитку", - наголосив Василь Андреєв. 

За словами голови благодійного фонду, закінчуються роботи зі зміцнення внутрішніх конструкцій будівлі.

"Зараз закінчуємо зміцнювати залізобетонні металеві конструкції будівлі і після цього почнеться планування роботи по порядженню і тоді ми будемо знати конкретно суму, яка випливає", - сказав він.

За його словами, держава самоусунулася від відновлення Будинку профспілок.

"3 млн 400 тис грн, які ми зібрали, надійшли від профспілкових організацій, членів профспілок, декількох фізичних осіб, декількох профспілок з-за кордону, але це лише приватні пожертви. Держава самоусунулася від відновлення Будинку профспілок, який був спалений силовиками", - наголосив він.