Екс-губернатор Запоріжжя перед смертю скаржився на серце і був в депресії

Тіло екс-голови Запорізької ОДА Олександра Пеклушенка зі слідами вогнепального поранення виявили у спортзалі власного будинку у селищі Сонячне

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомив журналіст Еспресо.TV Артем Шевченко з посиланням на прокурора Запорізької області Олександра Шацького.

"Зранку загиблий був у Запоріжжі на прийомі лікарів із скаргами на сердечні болі. Його стан лікарі, які провели увесь комплекс необхідних у таких випадках процедур, оцінили як психологічно подавлений", - повідомив Шевченко.

Разом з тим, місцеве видання "Z-місто" з посиланням на свої джерела повідомляє, що останнім часом екс-губернатор важко хворів і літав на лікування за кордон.

Повідомляється, що за деякий час до смерті  Пеклушенко зателефонував близькій людині і попросив приїхати до нього. Знайомий прибув до будинку екс-губернатора і знайшов його мертвим. 

Нагадаємо, сьогодні у ЗМІ повідомлялось, що  екс-губернатора Запорізької області Олександра Пеклушенка було знайдено мертвим у власному будинку з вогнепальною раною у шиї.

Зазначимо, що Пеклушенко разом із головою облради Межейком, який нещодавно був обраний віце-президентом ФФУ, були підсудними за статтею 294 Кримінального кодексу України  "Організація масових заворушень" за фактом розгону Євромайдану у Запоріжжі у січні 2014 року.

За оцінкою прокуратури, на початку квітня у цій справі, яку слухає суд першої інстанції у Кіровоградській області, Пеклушенку могли винести  судовий вердикт.