Екс-губернатора Запоріжжя Пеклушенка знайдено мертвим (ДОПОВНЕНО)

Екс-губернатор Запорізької області Олександр Пеклушенко загинув від вогнепального поранення в своєму будинку в селищі Сонячне

Про це повідомляє місцеве видання "Вся влада" з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

На місце події за дзвінком на номер "102" виїхала оперативно-слідча група. За попередніми даними, у Пеклушенко вогнепальне поранення в шию.

Згодом стало відомо, що від отриманого поранення  Пеклушенко помер, пише "ТВ-5".  Слідчі розглядають кілька версій його загибелі, одна з них - самогубство.

Наразі на місці події працює оперативна слідча група.

Тим часом, журналіст Еспресо.TV Артем Шевченко у своєму "Фейсбуці" з посиланням на прокурора Запорізької області Олександра Шацького повідомив, що зранку загиблий був у Запоріжжі на прийомі лікарів із скаргами на сердечні болі. "Його стан лікарі, які провели увесь комплекс необхідних у таких випадках процедур, оцінили як психологічно подавлений", - повідомив Шевченко.

Разом з тим, місцеве видання "Z-місто" з посиланням на свої джерела повідомляє, що останнім часом екс-губернатор важко хворів і літав на лікування за кордон.

Повідомляється, що за деякий час до смерті  Пеклушенко зателефонував близькій людині і попросив приїхати до нього. Знайомий прибув до будинку екс-губернатора і знайшов його мертвим. 

Нагадаємо, Олександр Пеклушенко проходив у справі про розгін запорізького майдану 26 січня.  Під час Революції гідності Пеклушенко заявив, що назавжди залишиться "вірним солдатом" Януковича. 

Запорізьку область він очолював з 2011 по 2014 роки.