У Британії чоловік купив банан з коконом найотруйнішого в світі павука

Відвідувач магазина з найбільшої мережі у Великій Британії ледь не став жертвою небезпечного павука, чий укус може викликати чотиригодинну болісну ерекцію

У Британії жінка виявила, що її банани були заражені яйцями смертоносних павуків. Марія Лейтон взяла банан у своєї шестирічної доньки та побачила на ньому кокон бразильського павука, повідомляє The Daily Mail.

Павуки, назва яких з грецької перекладається як "вбивця", агресивні і мають найбільш токсичну отруту в світі, їхній укус може призвести до тяжких травм і навіть смерті, а також спричинює чотиригодинну болісну ерекцію.

Одне гніздо в банані могло містити сотню павуків. Вірогідно, такі банани були експортовані з Коста-Ріки. 

Лейтон зазначила, що сумка з бананами простояла в квартирі відкритою цілий день до того, як вони помітили ці банани. Донька попросила банан. Перший був трошки дивний, тому я дістав інший і побачив великий кокон. На інших бананах також було павутиння.

"Я зрозуміла, що це, тому що згадала, що бачила новину про них. Я пошукала в Google і побачила зображення, яке виглядає дуже схоже на мій банан. Я була так налякана через небезпеку! Кокон павука почав розкриватися, так що я поклала його в коробку і поставила у морозильну камеру. Я прочитала, що це, має вбити їх", - зазначила Лейтон.

Бразильські мандрівні павуки в основному активні протягом ночі, і пересувають в джунглях. Але протягом дня вони ховаються всередині бананових рослин.

У супермаркеті Лейтон сказали повернути банани. "Я була шокована. Вони думають, я переймаюсь лише за гроші за повернення. Вони абсолютно не усвідомили небезпеку, якої мені завдали", - зазначила жінка.

Бразильський мандрівний павук занесений до Книги рекордів як найотрутніший павук в світі. Вони називаються мандрівними, бо не в’ють павутиння, а полюють вночі у пошуках жертв. Вони ховаються вдень в будинках та автомобілях. При обороні павуки стають на задні лапи. Протиотруту було винайдено в 1996 році. До того померло 14 людей.

Отрута викликає сильний біль і запалення, втрату контролю м'язів і проблеми з диханням, що призводить до паралічу і задухи. Укус павука може призвести до виникнення небажаної ерекції у чоловіків, іноді тривалістю чотири години.