Геращенко: "Опозиційний блок" організовує сьогодні фейкову акцію протесту в центрі Києва

Сьогодні на Хрещатику за гроші буде зібрано натовп в 3 тисячі людей з метою проведення фейкового мітингу проти політики президента, уряду і Київміськадміністрації

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав народний депутат, радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає Еспресо.TV.

За його даними, за участь в акції платитимуть по 150 гривень.

"При цьому на руки кожен "тітушка" отримає близько 100 грн. Решту собі заберуть тітушководи. Загальний бюджет акції для організаторів народного невдоволення - близько 500 тисяч гривень", - розповів Геращенко.

За планом, в 11:00 ранку сьогодні, до 3000 проплачених учасників повинні будуть зібратися в трьох точках - в районі Бесарабського ринку, біля виходу зі станції метро Хрещатик на Хрещатику та на Майдані Незалежності.

"Далі три групи "тітушок" зберуть в одну отару, і планують пройти по маршруту - Київміськадміністрація, потім Кабмін, потім повз Нацбанк назад на Хрещатик. Будь-яких силових протистоянь не планується. Та й за 100 гривень бойового "тітушку" не наймеш. Розцінки на бойових "тітушок" мінімум від 500 і більше", - відзначив депутат.

За його словами, головне завдання замовників акції - це зробити видимість народного протесту проти політики президента, уряду, "ну і за одно покошмарити Київраду".

"Замовниками проплаченої масовки є особи мають відношення до "Опозиційного блоку". Їхня мета - зробити картинку для українських і російських телеканалів про те, що мовляв в Україні наростає масовий протест проти економічної та соціальної політики влади", - повідомив Геращенко.