ЗМІ викрили брехню Кремля щодо "появи" Путіна

Викладені сьогодні на офіційному сайті президента Росії нібито свіжі фотографії Володимира Путіна могли бути зроблені тижнем раніше

Про це пише видання "Обозреватель", яке звернув увагу на годинник в правому кутку фото, які видно на тлі глави Верховного Суду РФ В'ячеслава Лебедєва.

Зазначимо, що днем раніше чеченський лідер Рамзан Кадиров похвалився саме цим годинником, передає Еспресо.TV.

"На прощання мені піднесли дорогий подарунок - годинник, які стояли на робочому столі Президента Росії Володимира Путіна. Султан-Хаджі розповів, що Путін подарував їх Мурату Зязікову, (екс-президент Республіки Інгушетія, звільнений Путіним у 2008 році - ред.) А він підніс йому. Я подякував за безцінний подарунок, побажав родині Султан-Хаджі здоров'я і благополуччя ", - написав Кадиров в Instagram.

Нагадаємо, з 6 березня президент Росії Володимир Путін не з'являвся на публіці, що викликало резонанс у суспільстві і породило версію про хворобу російського лідера.

Сьогодні на офіційному сайті президента Росії з`явилася інформація, що нібито відбулася зустріч Путіна з головою Верховного суду Росії В'ячеславом Лебедєвим.