Пеклушенко, скоріш за все, наклав на себе руки, - журналіст (ФОТО 18+)

Журналіст Артем Шевченко навів факти, з яких припустив, що екс-голова Запорізької ОДА член ПР Олександр Пеклушенко таки вчинив самогубство

Про це він написав у "Фейсбуці", передає Еспресо.TV.

"Екс-голова Запорізької ОДА член ПР Олександр Пеклушенко, який останнім часом перебував у пригніченому психологічному і фізичному стані, швидше за все, наклав на себе руки в будинку біля душової кабіни і парилки пострілом із власної гладкоствольної рушниці 12-го калібру у шию. На ній - характерні для такого пострілу впритул сліди порохових газів і обпалена шкіра. З етичних міркувань на фото заретушовано голову покійного. Його слова на мітингу майдану у Запоріжжі, за насильницький розгін якого його судили: "Я із цим партквитком (ПР) жив, живу і умру!" - виявилися пророчими", - написав Артем Шевченко.

Нагадаємо, вчора покінчив життя самогубством колишній голова Запорізької ОДА, колишній народний депутат України від Партії регіонів Олександр Пеклушенко.

За словами міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, він міг накласти на себе руки через наближення судового засідання щодо нього.

Джерело: "Фейсбук" Артема Шевченка.