Щедрий водій маршрутки віддав українським воїнам денну виручку

Сьогодні в Києві стався приємний інцидент: водій маршрутки віддав українським воїнам те, що він заробив за день

Про це в своєму "Фдейсбуці" написала одна із очевидців Руся Лазоренко, передає Еспресо.TV.

"На одній із зупинок входять в маршрутку четверо наших рідненьких захисників з передової, дивлюся на обличчя, руки, нашивки наші "укропчики", мужики одним словом", - пише Руся.

За її словами двоє з них мали теплі бушлати, інші їх не мали, на всіх був лише один речовий мішок.

"Зібрали гроші і простягають водієві 10 грн. Він питає - '' вас скільки?" Відчуваю як миттєво впала тиша в маршрутці, але, знаєте, така, як перед бурею - насторожено зла. Вояки кажуть: ''Шеф, не кричи, скільки доплатити?'', - пише очевидиця.

На цьому моменті за її словами, в маршрутці всі почали кричати на водія, незабаром водій зупинив маршрутку і дивлячись в салон:

''...А ну, ша! Мужики вас четверо?! Ті кивнули і він тому, хто був ближче до нього, дав чотири сотні гривень. Хлопці впиралися, але він наполіг і ще довго вибачався, що це все, чим він на сьогодні багатий," - пише пасажирка.

За її словами, в маршрутці булу повно людей і до наступної зупинки в салоні люди назбирали ще 750 грн.

"Я і багато витрушували буквально останнє, я давно не бачила стільки радісних облич, коли є привід дійсно закохатися в українців. Всі, хто виходив, бажали воїнам миру і здоров'я, а вони посміхалися і тиснули руки, стільки добрих слів їм сказали, це було приємно", - написала вона.