Шкіряк: Учасникам пропутінської "вакханалії" у центрі Києва заплатили по 100 грн (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогоднішній мітинг під будівлею Київської місцевої держадміністрації організовано за вказівкою Кремля, а його учасникам заплатили по 100 грн

Про це у своєму "Фейсбуці" повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передає  Еспресо.TV.

"За прямою вказівкою Путіна "Опоблок" намагається  дестабілізувати  ситуацію в Україні.  Ці виродки, користуючись достатньо складною ситуацією в країні,  під виглядом благих  намірі платять гроші, за нашою  інформацією  100 грн,  за участь в подібних акціях, і роблячи в тому числі картину для російсько-терористичних  ЗМІ, і намагаючись розкачати ситуацію  всередині країни", - зазначив Шкіряк.

У зв’язку з цим він зазначив, що підтримує ініціативу народного депутата Антона Геращенка саджати на 5 років до в’язниці за організацію проплачених мітингів.

"Ця пацифістська  риторика (на мітингу, - ред.), коли Україні стоїть перед загрозою  чергового масштабного вторгнення  на нашу територією - є державним злочином…Проплаченим  мітингам треба потрібно край, бо ці негідники оцими копійками намагаються купити совість людей, розбурхати ситуацію, підіграючи агресору, виконуючи директиви  ГРУ, ФСБ і Генштабу", - сказав радник міністра.

Нагадаємо, раніше народний депутат Антон Геращенко заявив, що ініціюватиме внесення змін до Кримінального кодексу, які передбачають притягнення до відповідальності за організацію проплачених "акцій протесту".

Геращенко також повідомив, що сьогодні на Хрещатику за гроші буде зібрано натовп в 3 тисячі людей з метою проведення фейкового мітингу проти політики президента, уряду і влади Києва.

фото: hromadske.tv