У Львові відкриють виставку літніх львів'ян для допомоги сім'ям бійців

На благодійній виставці фотографій літніх львів’ян "Меценатство душі та серця не має віку" збиратимуть гроші для сімей, які втратили рідних в АТО

Сьогодні у у приміщенні Львівського Історичного музею відкриють благодійну виставку фотографій літніх львів’ян "Меценатство душі та серця не має віку". Вхід на експозицію буде вільним, однак, на виставці збиратимуть гроші, які будуть передані сім’ям, які втратили рідних в зоні АТО, повідомили Еспресо.TV у прес-службі Львівської міськради.

На виставці будуть представлені світлини літніх львів’ян у повсякденному житті, а також зображення відвідувачів Центрів денного дозвілля, які погодилися взяти участь у фотосесії для того, щоб допомогти сім’ям, які втратили рідних в АТО.

Організатори виставки – Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, Львівський Історичний музей.

На відкритті буде музичний супровід у виконанні скрипалів Львівського державного музичного училища імені Людкевича, прозвучать вірші, присвячені пам’яті загиблих в АТО.

У день відкриття, 13 березня, всім охочим літнім львів’янам буде надана можливість безкоштовно відвідати експозиції Історичного музею.