У мережу потрапили рідкісні фото Френка Сінатри

10 раніше не відомих фотографій видатного співака опублікувало британське видання, а пізніше їх можна буде побачити на виставці

У грудні 2015 шанувальники Френка Сінатри відзначатимуть 100 років від дня народження великого музиканта. У рік ювілею Vanity Fair вже сьогодні опублікувало 10 світлин з сімейного архіву Сінатри, пише Еспресо.TV.

Представлені кадри будуть показані на виставці "The Sinatra Experience". На них молодий Сінатра зображений на початку своєї кар'єри, більшість з них ніколи не були показані публіці. Велика кількість фотографій надана фотографом Террі О'Нілом, який понад 30 років мав ексклюзивний доступ до закулісних моментів творчості виконавця.

"Знімки цієї виставки покажуть приватну і публічну сторони життя Френка, представленого в такому ключі, як це хотілося сім'ї музиканта", - коментує куратор експозиції Пітер Бленчлі.

Влітку планується велике фотовидання, авторами якого виступають Робін Морган і онучка Сінатри Аманда Ерлінгер. Запланований тираж - 1000 копій, кожен екземпляр буде особисто підписаний членами сім'ї співака.